A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зборівська районна філія

Півтори сотні жителів Тернопільщини скористалися реальним шансом легального заробітку

Одна з ефективних форм сприяння зайнятості безробітних - організація громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам певної громади, проводяться на спеціально створених для цього тимчасових робочих місцях та фінансуються за кошти: місцевих бюджетів, роботодавців, для яких роботи виконуються, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, включаючи виплату як основної, так і додаткової зарплати.

15:07 20.10.2023

Шановні роботодавці Тернопільщини! Більше ста переселенців шукають роботу

На сьогодні 125 внутрішньо переміщених осіб зі статусом безробітного шукають роботу, звернувшись за допомогою у місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості, з них 87% - жінки, 54% - з вищою освітою, 39% - у віці 35-44 років. Серед них найбільше безробітних, які мають досвід роботи у сфері торгівлі і послуг та некваліфіковані працівники.

15:07 20.10.2023

Вересневий ринок праці Тернопільщини. Є потреба у продавцях, лікарях, водіях

За 9 місяців 2023-го в місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості соціальними послугами зі сприяння у працевлаштуванні скористалися 12,7 тис. осіб, серед них майже 1 тис. вимушено переміщених осіб.

11:36 12.10.2023

На Тернопільщині потрібні працівники поштової служби. Є 41 вакансія

9 жовтня – Всесвітній день пошти (Міжнародний день поштової служби). Сьогодні для багатьох людей працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, які разом із листами та газетами вони приносять в кожен дім.

09:59 06.10.2023

На Тернопільщині потрібна майже сотня лікарів!

Лікарі та медичний персонал завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках та медцентрах, особливо у теперішній час. Зараз місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи 97 актуальних вакансій лікарів.

09:26 05.10.2023

Роботодавці Тернопільщини працевлаштували 237 переселенців

На сьогодні 124 внутрішньо переміщені особи зі статусом безробітного шукають роботу, звернувшись за допомогою у місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості, з них 90% - жінки, 59% - з вищою освітою, третина - у віці 35-44 років. Серед них найбільше мають досвід роботи у сферах торгівлі та послуг, професіоналів.

12:20 29.09.2023

Роботодавці Тернопільщини! Якщо Ви облаштували робоче місце для працевлаштованої особи з інвалідністю - отримайте компенсацію!

За облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю I та II групи роботодавці можуть отримати компенсацію від Державної служби зайнятості за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

09:15 25.09.2023

У сфері дошкільної освіти Тернопільщини є вакансії!

Щороку в останню неділю вересня, у Всеукраїнський день дошкілля, звучать слова подяки працівникам дошкільних закладів освіти: вихователям, помічникам та асистентам вихователів, музкерівникам та ін. Від їх професіоналізму, терпіння, мудрості, уваги до внутрішнього світу дитини залежить наше майбутнє!.

09:03 22.09.2023

Тиждень освіти для дорослих. На Тернопільщині майже 90% краян, які пройшли профнавчання, - змогли працевлаштуватися

У другій декаді вересня - щорічний Тиждень освіти для дорослих, що відбувається більш ніж у 50 країнах світу під егідою ЮНЕСКО. Ця міжнародна ініціатива закликає присвятити час своїй професійній та особистісній освіті. У розвинених країнах світу, за даними Інституту ЮНЕСКО, різноманітною освітньою та просвітницькою діяльністю вже охоплено до 40-50% дорослого населення.

08:49 20.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних