A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зборівська районна філія

Новий старт, нові можливості! Жителям Тернопільщини віком 55+: працевлаштування, навчання, гранти на бізнес. Роботодавцям - компенсації

Значна потреба в працівниках з початком повномасштабної війни та велика затребуваність робочих рук у повоєнному відновленні України спонукають роботодавців все більше звертати увагу на трудовий потенціал людей старшого віку. Працівники 55+ мають низку вагомих переваг, що становлять основу їх конкурентоспроможності на ринку праці, таких як: кваліфікація, практичні навички, професійний досвід і зрілість.

15:07 30.04.2024

Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу!

В умовах війни всі зусилля суспільства мають бути спрямовані на опір агресору та подолання наслідків вторгнення. Зараз одна армія захищає країну на фронті, інша – на своїх робочих місцях. Люди, які з різних причин залишились без роботи, можуть долучитись до “Армії відновлення” України - суспільно корисних робіт, які запроваджуються державою під час воєнного стану.

15:06 30.04.2024

На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці

Цьогоріч (за оперативними даними на 19.04.2024) через місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості шукали роботу 968 внутрішньо переміщених осіб, з них 717 - отримали статус безробітного.

09:19 23.04.2024

Робота є! Квітневий топ вакансій та зарплат на Тернопільщині

На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше 1,4 тис. вакансій від роботодавців регіону. З них, кожна п’ята - із заробітною платою вищою від середньої по області.

11:21 18.04.2024

Отримай ваучер на оплату навчання за професією слюсар з ремонту колісних транспортних засобів!

У квітні 2024 року розпочинається перепідготовка за ваучером за професією слюсар з ремонту колісних транспортних засобів на базі Тернопільського фахового коледжу ТНТУ імені І. Пулюя.

10:44 12.04.2024

Отримай ваучер на оплату навчання за професією тракторист-машиніст с/г виробництва категорій А2, В1

У квітні 2024 року розпочинається підвищення кваліфікації за ваучером за професією тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва категорій А2, В1 на базі Зборівського фахового коледжу ТНТУ імені І. Пулюя.

09:37 10.04.2024

Роботодавці Тернопільщини можуть отримати до 16 тис. грн компенсацій на місяць

Роботодавці, які працевлаштовують різні категорії громадян, можуть отримати від Державної служби зайнятості за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття ряд компенсацій, які розраховуються на одного працівника на місяць. Якщо офіційно працевлаштували:

11:23 08.04.2024

Отримай ваучер на навчання!

15 квітня 2024 року розпочинається навчання на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості за професією «молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими».

09:22 03.04.2024

Роботодавцям Тернопільщини збільшили розміри компенсацій!

Через підвищення мінімальної заробітної плати в Україні (до 8000 грн) з 1 квітня 2024 року змінюються суми компенсаційних виплат роботодавцям в семи варіантах компенсацій Державної служби зайнятості, що узгоджені з мінімальною зарплатою.

09:21 03.04.2024

«Армія відновлення» на Тернопільщині

Безробітні жителі Тернопільщини активно долучаються до «Армії відновлення» - суспільно корисних робіт, які запроваджуються державою під час воєнного стану.

09:23 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних