A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зборівська районна філія

Водії, кухарі, продавці - у лютневому топі вакансій на Тернопільщині

На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше 1,2 тис. вакансій від роботодавців регіону. З них, кожна п’ята - із заробітною платою вищою від середньої по області.

09:40 23.02.2024

Шукаєш роботу швачки чи закрійника? Є вакансії

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості шукачам роботи пропонують 30 вакансій швачок та 5 – закрійників на підприємства, які займаються пошивом робочого, медичного та верхнього одягу, аксесуарів і текстильної продукції, а також ремонтом швейних виробів.

10:03 20.02.2024

Як ветерану з Тернопільщини отримати грант на власну справу?

З квітня минулого року діє програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», яка  реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма  спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць. Отримати грант можуть громадяни України з числа учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх подружжя. На реалізацію бізнес-ідеї в межах проєкту можна отримати до 1 млн гривень.  Розмір гранту залежить від кількості створених робочих місць:

10:43 09.02.2024

Шукаєш роботу інженера? Є вакансії

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості шукачам роботи зараз пропонують майже 30 вакансій інженерів різних спеціалізацій.

10:34 09.02.2024

За працевлаштування ВПО роботодавцям Тернопільщини збільшено розмір компенсації

Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення» від 27 грудня 2023 року № 1390, яка набула чинності 30 грудня 2023 р. Зокрема, загальну тривалість надання компенсації витрат роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) збільшено з 2 до 3 місяців, а за працевлаштування ВПО з інвалідністю - до 6 місяців. Змінюється і розмір самих компенсацій. Якщо раніше вони виплачувались виходячи з фіксованої суми 6700 грн на місяць, то тепер такі компенсації прив’язали до розміру мінімальної зарплати, яка з 1 січня 2024 року складатиме 7100 грн, а з 1 квітня – 8 000 грн.

09:33 11.01.2024

Шукаєш роботу на будівництві? Є вакансії

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості шукачам роботи пропонують 20 вакансій на підприємствах, які займаються будівництвом житлових та нежитлових будівель. Найбільше потрібні мулярі, штукатури, бетонярі, електрогазозварники, монтажники будівельні, лицювальники-плиточники, монтажники устаткування зв'язку. За таку працю роботодавці готові платити 10 - 28 тис грн на місяць.

10:00 28.12.2023

Упродовж 33-річної діяльності служби зайнятості на Тернопільщині 646 тисяч громадян знайшли роботу

21 грудня 2023 року виповнюється 33-тя річниця Державної служби зайнятості України. За цей час вона стала сучасною європейською сервісною службою із новітніми формами та методами роботи. Завдяки професіоналізму, сумлінності, високим людським якостям кожного працівника служби, тисячі шукачів роботи повернулися до продуктивної зайнятості, здобули нові професії, започаткували власний бізнес, а роботодавці знайшли необхідні кадри.

10:51 21.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних