Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зборівська районна філія

Будинок для людей похилого віку, вокальна студія, кулінарна школа, ресторан японської кухні, екоферма та ще багато цікавих проєктів на Тернопільщині стали можливими завдяки мікрогрантам

На Тернопільщині зараз реалізується 143 успішних проєкти учасників програми отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

09:08 30.12.2022

546 переселенців шукають роботу на Тернопільщині

Станом на 10.11.2022 року до районних філій Тернопільської обласного центру зайнятості та Тернопільського міськрайонного центру зайнятості звернулись 1956 внутрішньо переміщених осіб з регіонів України, де ведуться бойові дії, з них 1655 осіб отримали статус безробітного.

10:04 14.11.2022

На Тернопільщині є вакансії з наданням житла. Потрібні слюсарі, водій, тракторист, реєстратор, бухгалтер, фахівець у галузі містобудування

Автотранспортне підприємство м. Тернополя запрошує на роботу водія автотранспортних засобів та слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів. Працівників забезпечують спеціальним одягом, взуттям та засобами індивідуального захисту, надають можливість безкоштовного проживання.

08:00 04.11.2022

Топ 10 вакансій та зарплат на ринку праці Тернопільщини

На початок листопада 2022 року більшість вакансій, якими оперувала служба зайнятості Тернопільської області, були у переробній промисловості, освіті, торгівлі, охороні здоров'я, транспорті, складському господарстві, поштовій та кур'єрській діяльності. З них – 8,2% із заробітною платою вищою від середньої по області.

11:55 03.11.2022

На Тернопільщині працюють 66 іноземців з 18-ти країн світу

У січні-вересні 2022 року у Тернопільському обласному центрі зайнятості було видано, продовжено термін дії чи внесено зміни до 39 дозволів на застосування праці іноземних громадян. Найбільше дозволів на працевлаштування в Україні отримали громадяни США, Вірменії, Туреччини та Польщі. 

11:54 03.11.2022

59 жителів Тернопільщини отримають 13,6 млн грн грантової допомоги на розвиток бізнесу

На Тернопільщині триває розгляд заяв, поданих учасниками програми для отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Після перевірки уповноваженим банком ділової репутації заявників, оцінки бізнес-планів та співбесід з учасниками, проведених обласним центром зайнятості, 59 поданих проєктів були підтримані.

08:27 24.10.2022

1706 вакансій було укомплектовано завдяки рекрутерам служби зайнятості Тернопільщини

Рекрутинг - один із сервісів служби зайнятості, який передбачає ряд посередницьких послуг з підбору персоналу для роботодавців та вакансій - для шукачів роботи, у тому числі й не зареєстрованих у службі зайнятості, незалежно від віку, статусу, зайнятості (пенсіонерів, студентів, осіб, які працюють та прагнуть змінити місце роботи та ін.).

08:39 16.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних