A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Залозецької селищної ради

Дата: від до Скинути

Тернопільські аудитори за січень-березень 2023 року забезпечили відшкодування втрат на суму 9,5 млн грн

Тернопільські аудитори за січень-березень 2023 року забезпечили відшкодування втрат на суму 9,5 млн грн

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області упродовж січня-березня цього року за результатами заходів державного фінансового контролю виявили порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 44,4 млн грн та забезпечили відшкодування втрат на суму 9,5 млн грн.

11:08 17.04.2023

Погашення марки

Погашення марки

Сьогодні, у відділені Укрпошти смт Залізці відбулось урочисте погашення поштової марки номіналом "U", присвяченої 500-річчю Магдебурзького права містечка Залізці та з нагоди Дня місцевого самоврядування. На марці зображено герб Залізців - ікона Діви Марії з Дитятком, що є оберегом не тільки містечка, але й цілої України!

15:19 07.12.2022

За позовом прокурора земля повернеться громаді

За позовом прокурора земля повернеться громаді

Прокурори Бережанської окружної прокуратури подали до господарського суду Тернопільської області позовну заяву до приватного товариства про розірвання договору оренди землі та зобов’язання повернути 8 земельних  ділянок загальною площею понад 128 га .

11:33 09.11.2022

Кошти за лікування потерпілого від злочину підлягають поверненню у бюджет громади

Кошти за лікування потерпілого від злочину підлягають поверненню у бюджет громади

Згідно зі ст. 1206 Цивільного кодексу України особа, яка вчинила кримінальне правопорушення, зобов’язана відшкодувати витрати закладу охорони здоров’я на лікування потерпілого від цього злочину, крім випадку завдання шкоди при перевищенні меж необхідної оборони або у стані сильного душевного хвилювання, що виникло раптово внаслідок насильства або тяжкої образи з боку потерпілого. Якщо лікування проводилося закладом охорони здоров’я, що є у державній власності, у власності Автономної Республіки Крим або територіальної громади, кошти на відшкодування витрат на лікування зараховуються до відповідного бюджету.

11:33 09.11.2022

Щодо реалізації проєкту грантової підтримки бізнесу

Щодо реалізації проєкту грантової підтримки бізнесу

З метою підтримки економіки України шляхом сприяння збереженню та створенню робочих місць, відновленню виробництва та задоволенню попиту населення на критичні товари та послуги Міжнародною організацією з міграції (МОМ) в області реалізовується проєкт ,,Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу”.

08:00 21.10.2022

Жіноче лідерство на шляху відновлення України

Жіноче лідерство на шляху відновлення України

Команда Залозецької територіальної громади взяла участь у першій установчій зустрічі в рамках проєкту «Жіноче лідерство на шляху відновлення України». Цей проєкт реалізується «ТМЖК “Відродження нації» за підтримки British Embassy Kyiv та Pact Ukraine: building the world of equal opportunities. Цей проєкт передбачає забезпечення потреб та надання комплексної допомоги з відновлення з урахуванням гендерного аспекту. До проєкту долучилися учасники п’яти громад: Залозецька територіальна громада, Великоберезовицька селищна рада, Збаразька ОТГ, Лановецька міська рада, Трибухівська ОТГ . Зустріч з місцевими координаторками, представницями, представниками місцевих громад та ВПО пройшла в атмосфері якісного та конструктивного діалогу, в ході зустрічі отримали інформацію про мету, діяльність та результати на які спрямований даний проєкт.

08:00 01.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних