A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Залозецької селищної ради

Дата: від до Скинути

Штрафні санкції та пеня за порушення обов’язків платниками єдиного соціального внеску

Штрафні санкції та пеня за порушення обов’язків платниками єдиного соціального внеску

Державна податкова служба України у зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2023 року №651 «Про відміну на всій території України карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2» (далі - Постанова №651), та з метою неухильного дотримання контролюючими органами Закону України від 08 липня 2010 року №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» (далі - Закон №2464) та однозначного його тлумачення в частині застосування штрафних санкцій та пені за порушення обов’язків платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), визначеними частиною другою статті 6 Закону №2464, вчиненими в період дії на території України воєнного стану та гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2, надала відповідні роз’яснення листом від 01.08.2023 №18618/7/99-00-24-03-01-03.

09:30 22.08.2023

Шановні платники податків!

Шановні платники податків!

Інформуємо, що у звʼязку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»  відновлено відповідальність за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

11:18 14.08.2023

Культурні новини

Культурні новини

Директора Комунального закладу «Залозецький краєзнавчий музей» Залозецької селищної ради Василя Ільчишина  до Дня Державності України нагороджено подякою Прем’єр-міністра України (№ 23907 від 26.12.2022 року) «за вагомий внесок у забезпечення охорони культурної спадщини, сумлінну працю, високий професіоналізм та активну громадську позицію».  Щиро вітаємо колегу з відзнакою, бажаємо подальших творчих і наукових звершень на користь нашої громади та України!

12:59 03.08.2023

Служба зайнятості – жителям сільської місцевості Тернопільщини

Служба зайнятості – жителям сільської місцевості Тернопільщини

Служба зайнятості, в межах своїх можливостей і компетенції, активно допомагає незайнятим громадянам, у т.ч. безробітним сільським мешканцям, у пошуку прийнятних місць праці, надає їм комплекс соціальних послуг. Це - їх соціальний захист та матеріальна підтримка на період пошуку роботи, адаптація до ринкових умов, організація профнавчання, зрештою – повернення до продуктивної зайнятості, працевлаштування.

08:29 03.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних