A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Фонд соціального страхування інформує

У листопаді видатки Фонду на лікарняні зросли у півтора рази

За оперативними підсумками листопада 2020 року, Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування листки непрацездатності, видані у зв’язку із травмою або хворобою, у тому числі на COVID-19, на суму 1,8 млрд гривень. Це на 0,6 млрд гривень, або 50% більше, ніж у жовтні.

15:02 10.12.2020

Соціальний захист людей з інвалідністю внаслідок виробничих травм – одне із пріоритетних завдань Фонду

Генеральна асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним днем людей з інвалідністю з метою звернення більшої уваги на потребу їх інтеграції у суспільство. Завдання Всесвітньої програми дій, до якої долучилася й Україна, полягає у проведенні ефективних заходів для запобігання інвалідності та відновлення працездатності постраждалих.

08:54 07.12.2020

2,2 мільйона українців знаходились на лікарняних і декретних за підсумками 11 місяців

Упродовж січня–листопада Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування заяви-розрахунки на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання для 2,2 млн застрахованих осіб.

08:53 02.12.2020

Президент підписав закон, що відновлює фінансування доглядів, допомог, ліків, санаторно-курортного і реабілітаційного лікування за кошти ФССУ

Президент підписав закон, що відновлює фінансування доглядів, допомог, ліків, санаторно-курортного і реабілітаційного лікування за кошти ФССУ

15:38 25.11.2020

Роботодавцям рекомендовано подавати заяви на оплату лікарняних і звіти дистанційно

Охоплення електронним документообігом по заявам-розрахункам, на підставі яких Фонд соціального страхування України здійснює фінансування матеріального забезпечення, на сьогодні сягає вже понад 65%. З метою протидії поширенню COVID-19, рекомендуємо страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

10:08 25.03.2020

Оформлення договорів на проходження реабілітації і санаторно-курортного лікування призупинено з 19 березня

З 19 березня на період встановленого карантину тимчасово призупинено укладення тристоронніх договорів для проходження реабілітаційного лікування працюючими, а також медичної реабілітації і санаторно-курортного лікування потерпілими на виробництві за кошти Фонду соціального страхування України. Крім того, буде проведена робота щодо перенесення термінів заїздів по санаторно-курортних путівках, виданих потерпілим.

10:08 25.03.2020

Фонд знаходиться на передовій у забезпеченні захисту працюючих в період пандемії

Термінові заходи з протидії поширенню COVID-19, організацію роботи Фонду соціального страхування України в умовах накладеного карантину, механізми дистанційних звернень застрахованих осіб і кадрові рішення на виконання антикорупційного законодавства сьогодні, 19 березня, обговорили на селекторній нараді під головуванням директора виконавчої дирекції Фонду Олени Думи.

10:06 25.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних