Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Безоплатна правнича допомога

Порядок надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних

«Порядком надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних» затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 10 лютого 2023 р. № 124передбачено, що роботодавці, які за направленням центру зайнятості працевлаштовують зареєстрованих безробітних, які зазначенні у пунктах 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 та 10 частини першої статті 14 Закону України “Про зайнятість населення” мають право на отримання компенсації за таке працевлаштування.

11:27 28.03.2023

Порядок виїзду за кордон неповнолітніми особами

Фізична особа, яка не досягла шістнадцяти років, має право на виїзд за межі України лише за згодою батьків (усиновлювачів), піклувальників та в їхньому супроводі або в супроводі осіб, які уповноважені ними.

11:26 28.03.2023

Розірвання шлюбу під час воєнного стану

Якщо ви вирішили розірвати шлюб, варто знати, що є два способи. Через суд і через РАЦС. Якщо у шлюбі є діти або один з подружжя не бажає розлучатися — тоді через суд. Якщо дітей немає та обоє згодні на розлучення — тоді через РАЦС.

11:24 28.03.2023

Порядок призначення і виплати щомісячної грошової виплати деяким категоріям громадян з числа осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною і брали безпосередню участь у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, та членам

Кабінетом Міністрів України на виконання Закону України «Про щомісячну грошову виплату деяким категоріям громадян», затверджено Порядок призначення і виплати щомісячної грошової виплати деяким категоріям громадян з числа осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною і брали безпосередню участь у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, та членам сімей загиблих (померлих) громадян з числа осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною (далі – Порядок).

09:37 02.03.2023

Додаткова винагорода військовослужбовцям під час дії режиму воєнного стану

 Додаткову грошову винагороду військовослужбовцям у розмірі 100000 гривень та 30000 гривень запроваджено  після повномасштабного вторгнення РФ та введення режиму воєнного стану на території України Постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 №168. 

09:35 02.03.2023

Грошова допомога особам з інвалідністю 1 та 2 групивнаслідок війни

16 грудня 2022 року Кабінетом Міністрів України було винесено Постанову № 1393 «Про реалізацію спільного з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариством Червоного Хреста України проекту щодо надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни».

09:35 02.03.2023

МОБІНГ У ТРУДОВОМУ ЗАКОНОДАСТВІ

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії мобінгу (цькуванню)» № 2759-ІХ від 16.11.2022 року внесено зміни до Кодексу законів про працю, зокрема, до Кодекс доповнено статтею 2-2 Заборона мобінгу (цькування).

16:26 06.02.2023

Зміни у порядку організації та введенні військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів

05 січня 2023 року набула чинності  постанова Кабінет Міністрів України“Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів», та на засіданні Кабінету Міністрів України № 1487, прийнята 30 грудня 2022 року(далі- Постанова).

16:24 06.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних