A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Безоплатна правова допомога

Зняття арешту із банківського рахунку на підставі пункту 10-2 закону України «Про виконавче провадження»

6 травня 2023 року набув чинності Закон України від 11 квітня 2023 року № 3048-IX щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану, який передбачає зняття арешту із банківського рахунку тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану в Україні.

11:47 23.05.2023

Одноразова грошова допомога за шкоду життю та здоров’ю, завдану працівникам об’єктів критичної інфраструктури, державним службовцям, посадовим особам місцевого самоврядування внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України

Відповідно до закону України «Про одноразову грошову допомогу за шкоду життю та здоров’ю, завдану працівникам об’єктів критичної інфраструктури, державним службовцям, посадовим особам місцевого самоврядування внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України», право на призначення і виплату такої одноразової грошової допомоги мають особи з числа працівників об’єктів критичної інфраструктури, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, які стали особами з інвалідністю у зв’язку з пораненням, каліцтвом, контузією або внаслідок захворювання, які пов’язані з виконанням посадових (службових, професійних) обов’язків у період військової агресії Російської Федерації проти України в районах проведення після 24 лютого 2022 року воєнних (бойових) дій або в районах, що піддавалися після цієї дати бомбардуванням, авіа ударам та іншим збройним нападам. 

11:46 23.05.2023

Порядок призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям

Державна соціальна допомога призначається і виплачується малозабезпеченим сім’ям, які постійно проживають на території України, а також іншим малозабезпеченим сім’ям у випадках, установлених законом, які з поважних або незалежних від них причин мають середньомісячний сукупний дохід менший від прожиткового мінімуму для сім’ї.

11:45 23.05.2023

Порядок отримання статусу члена сім’ї загиблого Захисника чи Захисниці України

В умовах триваючої повномасштабної війни з лютого 2022 року  багато українських військових боронячи кордони нашої держави загинули. Але, що робити, членам їхніх сімей для отримання відповідного статусу? 

11:44 23.05.2023

Порядок бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану

Постановою Кабінету Міністрів України  від 27 січня 2023 р. № 76 на виконання Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, затверджено  Порядок   бронювання військовозобов’язаних  за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану .

14:38 27.04.2023

Укладення договору про добровільну сплату страхових внесків

Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» передбачено, що особи, які досягли 16-річного віку та не належать до осіб, яким призначено пенсію у солідарній системі, мають право на добровільну сплату страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування відповідно до договору про добровільну сплату страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, що укладається з Пенсійним фондом.

14:38 27.04.2023

Анулювання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, наданої заброньованим військовозобов’язаним

Згідно статті 23 Закону України  «Про мобілізаційну підготовку і мобілізацію» заброньованим за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування, а також за підприємствами, установами і організаціями в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України надається відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації.

14:35 27.04.2023

Порядок надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних

«Порядком надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних» затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 10 лютого 2023 р. № 124передбачено, що роботодавці, які за направленням центру зайнятості працевлаштовують зареєстрованих безробітних, які зазначенні у пунктах 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 та 10 частини першої статті 14 Закону України “Про зайнятість населення” мають право на отримання компенсації за таке працевлаштування.

11:27 28.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних