A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ДПСУ оновила «Єдине вікно подання електронної звітності» до версії 1.28.19.0 станом на 23.10.2020 року

Дата: 02.11.2020 08:58
Кількість переглядів: 697

Фото без опису

Мінфін наказом від 17.08.2020 р. №507 (зареєстровано в Мін'юсті 13.10.2020 р. за №1006/35289) вніс зміни до свого наказу від 03.09.2013 р. №787 "Про затвердження Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів".

Зроблено це з метою приведення Порядку у відповідність до Закону №129-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг" та Закону №190-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

Таким чином, тепер Порядок визначатиме процедури:

  • повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів або на єдиний рахунок, а саме: податків, зборів, пені, платежів та інших доходів бюджету, коштів від повернення до бюджетів бюджетних позичок, фінансової допомоги, наданої на поворотній основі, та кредитів, у тому числі залучених державою (місцевими бюджетами) або під державні (місцеві) гарантії;
  • перерахування компенсації частини суми штрафних (фінансових) санкцій, визначених за даними системи обліку даних реєстраторів розрахункових операцій, на користь покупців (споживачів).

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування, крім пункту 1 цього наказу, пункту 1, підпунктів 1, 2, абзаців третього, шостого підпункту 3, абзаців другого - сьомого підпункту 4 пункту 2 та підпункту 1 пункту 4 Змін, затверджених цим наказом, які набирають чинності з 1 січня 2021 року.

Наказ №507 було оприлюднено в "Офіційному віснику" №85 від 30.10.2020 р. Відповідно його норми, крім окремих, почали діяти з 30 жовтня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних