A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 06.12.2019 09:14
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

Щороку  на початку грудня  ми відзначаємо Міжнародний  день людей з інвалідністю.  Відзначення  цього дня – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з особливими потребами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Люди з особливими потребами  – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть дорослі й діти, і вони потребують допомоги, уваги.

      Фахівцем із соціальної роботи Залозецької селищної ради  Козак Світланою, спільно із відділом культури та працівниками еколого-натуралістичного центру  в актовому залі місцевої школи було організовано свято для дітей з особливими потребами. З привітальним  словом до присутніх звернувся  голова селищної ради Фесик  Любомир Іванович.

     Почувши теплі та щирі слова привітань, діти поринули у світ казки з учнями 5-А класу СЗОШ І-ІІІ ст. смт Залізці (класний керівник Л.Шаркевич)  учасниками драматичного гуртка Зборівського РЦЕНТУМ (керівник М.Дуда).

      Після захопливої казки дітки разом із батьками у теплому, можна сказати, «домашньому» колі,пили чай із печивом, цукерками. Дорослі ділилися враженнями від заходу, спілкувалися. А малеча  взяла  участь у майстер-класі із виготовлення вітальних листівок та сніжинок, організованому Оксаною Грицик та Марією Дудою. Дітки залишилися задоволенні, з гарним настроєм та  усмішками на обличчі залишили стіни Залозецької спеціалізованої школи.    

     Висловлюємо найтепліші слова батькам та дітям, на долю яких випали нелегкі випробування, і зичимо доброго здоров'я, життєвого оптимізму, добробуту і великого людського щастя. Дякуємо всім небайдужим, які долучилися до проведення цього свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних