A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На Тернопільщині більшість переселенців працевлаштовані у сферах державного управління й оборони та в переробній промисловості

Дата: 10.03.2023 09:12
Кількість переглядів: 71

Протягом січня-лютого 2023 року через місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості шукали роботу 552 внутрішньо переміщені особи, з них 529 – мали статус безробітного.

У січні-лютому 2023 року за скеруванням служби зайнятості області 48 переселенців працевлаштовано, здебільшого, у державному управлінні й обороні та переробній промисловості; 4 - проходили профнавчання за направленнями служби зайнятості.

На 1 березня 2023 року кар’єрні радники Тернопільського обласного центру зайнятості продовжують пошук прийнятних місць праці для 273 внутрішньо переміщених осіб зі статусом безробітного, з них 58,2% - з вищою освітою, більше третини - у віці від 35 до 45 років.

Серед переселенців, які зараз шукають роботу, найбільше працівників торгівлі – 38 осіб; 20 працівників медичної сфери (з них 19 – медсестер); 16 директорів і керівників підприємств чи підрозділів, 14 освітян (вчителів, вихователів, викладачів та ін.), 14 - бухгалтерів та економістів.

Є й фахівці рідкісних професій: регент, бариста, експедитор, дефектоскопіст, агроном, фахівець з комп'ютерної графіки (дизайну), хедхантер, тальман, фотограф, хімік, гірник.

Шановні роботодавці! Якщо Ви можете запропонувати роботу переселенцям, зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості. Можна подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Спільними зусиллями допоможемо знайти роботу переселенцям!

Інформацію можна отримати за телефоном "гарячої лінії" Тернопільського обласного центру зайнятості – 0635765756 чи через Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil)

Роботодавцям та шукачам роботи - чат-боти від служби зайнятості тут: https://ter.dcz.gov.ua/novyna/robotodavcyam-ta-shukacham-roboty-chat-boty-vid-sluzhby-zaynyatosti-0 

Працюємо на благо України та українців!

 

Зборівський відділ Тернопільської філії

Тернопільського обласного центру зайнятості

                                                                                               (тел. (03540)2-13-85,2-19-07)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних