A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На Тернопільщині є вакансії з наданням житла. Потрібні слюсарі, водій, тракторист, реєстратор, бухгалтер, фахівець у галузі містобудування

Дата: 04.11.2022 08:00
Кількість переглядів: 137

Автотранспортне підприємство м. Тернополя запрошує на роботу водія автотранспортних засобів та слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів. Працівників забезпечують спеціальним одягом, взуттям та засобами індивідуального захисту, надають можливість безкоштовного проживання.

Вимоги до водія: обов'язкова наявність водійських прав категорії СЕ. Робота передбачає перевезення вантажів на машинах MAN TGA; ТАТРА; Mersedes Benz 580, догляд за технічним станом автомобіля. Зарплата 8000 грн. 

Слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів будуть здійснювати догляд за технічним станом автомобілів. Зарплата 7124 грн.

Одне з агропідприємств шукає на сезонну роботу (до грудня) тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва.

Вимога - наявність посвідчення тракториста (кат. А1,А2). Він буде працювати на комбайні Lexion 750 TT Claаs, збирати гречку, сою, кукурудзу у Тернопільській та Закарпатській областях, проводити поточний ремонт.

Роботодавець забезпечує харчуванням та житлом. Зарплата 10 000 грн.  

Мельнице-Подільська селищна рада (Чортківський р-н) також пропонує вакансії з наданням житла (гуртожитку): реєстратора, бухгалтера та спеціаліста державної служби (в галузі архітектури та містобудування). Цим фахівцям роботодавець платитиме зарплату 6700 грн на місяць.

Реєстратор відділу з питань надання адміністративних послуг та реєстрації повинен знати чинне законодавство України, володіти навичками роботи з комп’ютерною технікою, мати дозвіл для вчинення реєстраційних дій. 

У посадові обов’язки бухгалтера входить ведення бухгалтерського та податкового обліку.

Спеціаліст державної служби буде забезпечувати реалізацію державної політики у сфері будування та архітектури, брати участь в організації і реалізації виконання державних та районних програм у сфері планування та забудови, розробляти і затверджувати відповідну документацію.

 

За більш детальною інформацією зверніться у Зборівську районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості або за телефонами: (03540) 2-13-85, (03540)2-30-67, а також на каналі онлайн-підтримки в Telegram:@DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646

 

Зборівська районна філія

Тернопільського обласного центру зайнятості

((03540)2-13-85,(03540)2-30-67)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних