A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відкриття відремонтованого приміщення КНП "Залозецький центр первинної медико-санітарної допомоги"

Дата: 31.10.2022 15:30
Кількість переглядів: 243

Фото без описуФото без описуФото без опису

 
31 жовтня у нашому містечку було урочисто відкрито оновлене, після капітального ремонту, приміщення КНП "Залозецький центр первинної медико-санітарної допомоги" Залозецької селищної ради.
У громаді нарешті з’явився сучасний центр здоров’я. Медичні послуги максимально наблизилися до людей, що обов’язково піде на користь громаді. Це один з прикладів змін на краще, які відбуваються зараз у громаді завдяки активній позиції представників місцевої влади, підтримці народного депутата, а також завдяки активності аграріїв, підприємців та жителів громади, котрі долучилися до того, щоб сьогодні в затишному, комфортному, світлому та теплому приміщенні жителі Залозеччини отримували якісне медичне обслуговування, а працівники установи мали комфортні та необхідні умови для роботи та надання медичних послуг жителям громади.
Кожного разу, при кожній події,  щиро дякуємо ЗСУ!!! Бо завдяки їм, попри повномасштабне вторгнення рф в Україну, ми продовжуємо наш розвиток на зло нашим ворогам. Будуємо, відновлюємо, удосконалюємо та будемо будувати нові об’єкти інфраструктури, роблячи життя українців на своїй землі кращим. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! І всюди буде гордий, нескорений, вільний і сильний український народ!
Щира подяка меценатам, Святим Отцям та всім, хто долучився, за допомогу в реалізації даного проекту,а саме Зиновій Лобур ,Віктор Вальчук , Когут Роман , Василь Гамрач , Іван Чайківський , Алексевич Василь, Валерій Савчук , Михайло Підгородецький , Гарбіч Степан , Іван Шварчовський , Отець Микола, Бойко Олег .

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних