A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відкритий обласний відеоконкурс «Твоє здоров’я в твоїх руках!» з нагоди Дня фізичної культури і спорту України триває. Приєднуйтесь!

Дата: 16.09.2022 09:43
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

Хоча на вулиці вже справжня осінь, почались дощі та осінні вітри, хороші сонячні дні ще іноді зазирають до нас у гості та дозволяють любителям фізичної культури і спорту вийти в парк чи на улюблену усіма тернополянами Циганку, проїхатись велодоріжкою, що простяглась вздовж парку імені Тараса Шевченка аж до «дальнього» пляжу, позайматися оздоровчою чи скандинавською ходою з палицями, чи просто побігати зранку та виконати комплекс вправ ранкової зарядки біля лави в парку або на вуличних тренажерах… Якщо вранці піти у будь-який парк нашого міста, там можна зустріти любителів здорового способу життя різного віку, від наймолодших діточок, які прийшли туди з батьками, до людей поважного віку, які можуть потихеньку бігти собі підтюпцем.

 

Таких варіантів та місць для занять спортом у нашому місті є чимало. Отже, просто зніміть коротке відео про те, як ви займаєтесь своєю улюбленою фізичною активністю, та надішліть у Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», аби взяти участь у відеоконкурсі «Твоє здоров’я в твоїх руках!». Приєднуйтесь!

Для участі у відео конкурсі потрібно здійснити підписку на інстаграм сторінку (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», надіслати відеоролик у цифровому форматі MP4  (тривалість якого  від 15 секунд до 60 секунд), вказати ім’я, прізвище автора (фізичної особи), нікнейм в соціальній мережі інстаграм, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактну інформацію повнолітнього представника (мобільний телефон, ім'я, прізвище) для отримання нагородження у відділенні пошти (Наприклад: Денис Бойко,@Denis_Boyko77, вул. Сонячна, 11, с. Плотича, БілецькаТГ, представник Ольга Бойко, тел. 0971132991 ).

Відеоролики треба надсилати на електронну адресу: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук-сторінку (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) чи інстаграм сторінку (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможця, призерів та авторів десяти відеоробіт визначатимуть онлайн за допомогою програми випадкового вибору Random. Онлайн визначення відбудеться 30 вересня 2022 року о 14:00 годині.

Також спортивний тренер Юрій  Ткачик визначить ще трьох авторів відеороликів  за технікою виконання та демонстрацією улюбленого виду спорту, рухової  активності. Вони теж будуть відзначені сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та друкованою продукцією від ТОВ «Видавництво «Школярик».

З положенням про проведення відкритого обласного відеоконкурсу «Твоє здоров’я в твоїх руках!» з нагоди Дня фізичної культури і спорту України можна ознайомитись на Фейсбук-сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Результати відеоконкурсу організатор розмістить у фейсбук- (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) та інстаграм- (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) сторінках Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 30 вересня 2022 року.

Фото з архіву


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних