A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На Тернопільщині переселенці працевлаштовуються здебільшого у сферах торгівлі, переробної промисловості, охорони здоров’я

Дата: 05.08.2022 14:59
Кількість переглядів: 153

За останні 5 місяців 2022 року до районних філій Тернопільської обласного центру зайнятості та Тернопільського міськрайонного центру зайнятості звернулись 1,5 тис. внутрішньо переміщених осіб з регіонів України, де ведуться бойові дії, з них 1,3 тис. отримали статус безробітного.

За скеруванням служби зайнятості області 236 осіб працевлаштовані. Найбільше у сфері торгівлі, переробної промисловості, охорони здоров’я.

На 03 серпня 2022 року кар’єрні радники служби зайнятості Тернопільщини продовжують пошук прийнятних місць праці для 616 внутрішньо переміщених осіб зі статусом безробітного. Серед них найбільше працівників торгівлі 125; 46 директорів та керівників підприємств чи підрозділів, 41 менеджер, 36 бухгалтерів та економістів; 18 кухарів, кондитерів і пекарів; 17 медсестер, 16 інженерів та ін. Є й фахівці рідкісних професій: аналітик з дослідження товарного ринку, варник сиропів, соків та екстрактів, машиніст екструдера, рибовод, хімік, друкар, художник, геодезист, бариста, фармацевт-косметолог, кореспондент, майстер гірничий, староста, маслороб, мерчендайзер, архіваріус.

Шановні роботодавці! Якщо Ви можете запропонувати роботу переселенцям, зверніться до Зборівської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості. Можна подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Спільними зусиллями допоможемо знайти роботу переселенцям!

Довідки можна отримати за телефоном "гарячої лінії" Зборівської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості  (03540)2-13-85 або в Зборівську районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості

Роботодавцям та шукачам роботи - чат-боти від служби зайнятості тут: https://ter.dcz.gov.ua/novyna/robotodavcyam-ta-shukacham-roboty-chat-boty-vid-sluzhby-zaynyatosti-0 

Працюємо на благо України та українців!

 

 

Зборівська районна філія

Тернопільського обласного центру зайнятості

(тел. (03540) 2-13-85)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних