A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Електронний лікарняний – зручний сервіс від Пенсійного фонду України

Дата: 03.09.2021 15:32
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

Кожного дня ми працюємо для Вас! Сьогодні працівниками Фонду  впроваджується у територіальних сервісних центрах нова послуга. Таким чином медичні заклади Тернопільщини поступово матимуть можливість перейти на формування електронних медичних висновків про тимчасову непрацездатність. З 1 вересня цього року всі медичні заклади мають  можливість формувати їх в електронному вигляді.

Е-лікарняний так як і паперовий листок непрацездатності є підставою для встановлення факту тимчасової непрацездатності працівника, звільнення його від виконання роботи, а також для надання допомоги по тимчасовій непрацездатності за рахунок роботодавця перших 5-ти днів непрацездатності та від Фонду соціального страхування України за всі наступні.

Таким чином, між Пенсійним фондом України, Національною службою здоров’я та Фондом соціального страхування відбувається обмін інформацією та в електронному Реєстрі формується е-лікарняний.

На підставі медичного висновку про тимчасову непрацездатність він реєструється за єдиним номером в Реєстрі електронних документів, до якого потрапляє лише та інформація, яка необхідна для нарахування виплат. У ньому вказується причина та період тимчасової непрацездатності, а також дані лікаря.

Після формування електронного медичного висновку, працівнику потрібно лише повідомити про це свого роботодавця. З цього моменту і пацієнт, і роботодавець мають можливість переглядати інформацію про відкриття е-лікарняного в кабінеті страхувальника та застрахованої особи на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Така послуга є доволі зручною, оскільки працівнику не потрібно нести на роботу паперовий листок непрацездатності. Роботодавець бачить всю необхідну інформацію в особистому кабінеті страхувальника на вебпорталі Пенсійного фонду України.

 

Головне управління
Пенсійного фонду України
в Тернопільській області

02.09.2021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних