A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ЗАСТУПНИКА МІНІСТРА РОЗВИТКУ ГРОМАД ТА ТЕРИТОРІЙ УКРАЇНИ НЕГОДИ В.А., ЩОДО АДМІНІСТРАТИВНОГО ПОДІЛУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА РАЙОНИ

Дата: 15.06.2020 12:00
Кількість переглядів: 753

Шановний В‘ячеславе Андроновичу.

 Не знаю-маю я право до Вас звертатись чи ні, в такий спосіб, але відважуся на правах і земляка і, прошу повірити, людини, яка підтримує процеси децентралізації  та вірить в їх необхідності. Я представляю, як селищний голова, Залозецьку селищну раду Тернопільської області Зборівського району і звичайно щиро надіюсь на Ваше розуміння нашого регіону, як уродженця Тернопільщини та професіонала своєї справи. В поділі області на райони я приймав участь з 2002 року. Звичайно, вони були попередніми і на превеликий жаль, не маючи «підтримки», не мали продовження та завершення. Ви це знаєте краще за мене. Вибачте, хочу багато сказати, але розуміючи Вашу зайнятість, буду коротко: жодного разу, з тих поділів, що мені відомо, Залозеччина не відносилась до Кременецького району. На сьогоднішній день: з кінцевих сіл громади до м.Кременець 75 км; населення наше ні за яким промислом, послугою не направлялось в цю сторону; до обласного центру -38(58)км; в населення різний менталітет та віра, Залізці, як авто пасажирський вузол - 80 відсотків маршрутів спрямовані в м.Тернопіль; населення -95 відсотків з тих, що працюють не в околицях селища, доїжджають в Тернопіль; угода про надання медичних послуг (тих,що не надає наша лікарня) укладена, з другою міською (одночасно люди додатково «мають своїх лікарів» в обласному центрі, а не в Зборові (переважною частиною), і аж ніяк не в м.Кременець; гадаю Ви пам‘ятаєте дорожню неприємність - «лосятинський серпантин», особливо в зимовий період і т.д..  Щиро надіюсь на Ваше розуміння. Під час розмови з головою ОДА в Тернопількій області Трушом В.Л, яка відбулась 04.06.2020 року було запевнено, що весь Зборівський район, в т.ч.  Залозецька ОТГ  попадають до Тернопільського району. Ще раз вибачте і надіюсь на правильно і зважено прийняте рішення. Це не моя думка, а воля 99 відсотків населення. Дякую. Якщо є необхідність, готовий приїхати.

З повагою Любомир Фесик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних