A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!

Дата: 20.07.2019 09:20
Кількість переглядів: 1327

Дитинство – це щаслива сторінка нашого життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна дотягнутися рукою.

          18 липня 2019 року у містечку Залізці відбулося справжнє свято для дітей та дорослих. За сприянням народного депутата України Тараса Юрика, було урочисто відкрито дитячий ігровий майданчик по вулиці Воїнів УПА.                                                                                                                              З самого ранку там зібралося чимало мешканців з найближчих вулиць, які активно долучилися до встановлення споруд та облаштування території. Завдяки їхній наполегливості, старанням, спільній і злагодженій роботі було зроблено благоустрій майданчика, висаджено кущі самшиту та квітів.

Фото без описуФото без опису          Урочисту частину розпочали отці Микола Бобровський та Володимир  Задвірний. Склавши спільну молитву, вони окропили територію та споруди святою водою з побажаннями, щоб вони слугували дітям для ігор та розвитку.

Фото без опису        З вітальним словом до всіх присутніх звернувся селищний голова Любомир Фесик. Він висловив щиру подяку за багаторічну працю та одностайність поглядів у розвитку території Залозецького краю Тарасу Юрику та всім хто долучився до цього свята.

Фото без опису Фото без опису

         Після урочистого моменту перерізання стрічки, діточки одразу ж побігли випробовувати нові гойдалки, гірки, каруселі та інші розваги. Свою вдячність вони висловили віршованими рядками і звісно щирими посмішками, які надихають дорослих працювати та робити добрі справи.

Фото без опису

          Веселі аніматори, подарували дітям цікаве ігрове шоу, а яскравий аквагрим доповнив сяючі від щастя обличчя чудовими малюнками.

         Кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу, було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних