A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Дата: 16.02.2019 19:21
Кількість переглядів: 940

Фото без опису

Минають дні, ідуть роки.

Життя  листки перегортає.

А  біль Афгану – навіки,

В душі чомусь не замовкає…

 

15 лютого 2019 року в смт Залізці відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Захід відбувся за участю голови райдержадміністрації Ігоря Яворського та його першого заступника Марії Назарчук, голови Зборівської районної ради Богдана Максиміва, голови Залозецької ОТГ Любомира Фесика, заступника голови Зборівської ОТГ Ярослава Гаранджука, заступника голови Озернянської ОТГ Ігоря Дубини, комісара Зборівського районного військового комісаріату Володимира Кавецького, воїнів-інтернаціоналістів та громадськості.

Отці Володимир Задвірний та Микола Бобровський відслужили поминальну панахиду. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів, поклали квіти та лампадки до Пам’ятного знаку загиблим воїнам-афганцям.

Святковий концерт продовжили у Залозецькому міському будинку культури. Атмосферу душевного спокою та святковий настрій подарували присутнім учасники колективів району, а також Зборівської, Залозецької та Озернянської об’єднаних територіальних громад.

Під час урочистостей керівники району Ігор Яворський і Богдан Максимів привітали та нагородили присутніх в залі воїнів-афганців ювілейними знаками та медалями «Честь, Мужність, Пам’ять». Голова Залозецької об’єднаної територіальної громади Любомир Фесик вручив воїнам-інтернаціолістам сувенірні кухлі та пам’ятні брошурки про Залозецький край.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних