A A A K K K
для людей із порушенням зору
Залозецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відкриття спортивного залу у ЗОШ І-ІІ ст. с. Білоголів

Дата: 13.02.2019 16:35
Кількість переглядів: 930

12 лютого 2019 року у ЗОШ І-ІІ ступенів с. Білоголів відбулося урочисте відкриття оновленого спортивного залу, після проведення капітального ремонту.

Розділити радість учнів та педагогічного колективу прибули народний депутат України Тарас Юрик, голова Залозецької об'єднаної територіальної громади Любомир Фесик, директор СЗОШ І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням іноземних мов смт Залізці Ярослав Нечай.

У своїх виступах вони привітали присутніх з відкриттям щойно відремонтованого спортивного залу, побажали їм щоб всі заняття та змагання, що проходитимуть у ньому, були яскравими, насиченими та цікавими, щоб уроки з фізичної культури проходили з радістю, а учні закладу були готові досягти високих результатів не тільки на місцевому та обласному рівні, але й на рівні всеукраїнському та світовому.

З Божим благословенням освятив приміщення спортивного залу парох села отець Степан. Словами щирої вдячності до гостей та батьків звернулась директор школи Марія Соколовська, яка подякувала їм за взаєморозуміння та всебічну підтримку загальноосвітнього закладу, побажала всім здоров’я, наснаги та невичерпної енергії.

На свято, звісно, не приходять з порожніми руками, тож в оновлений спортзал гості подарували спортивний інвентар.

У свою чергу учні школи продемонстрували присутнім чудовий концерт та свої здібності з фізичної культури, а саме провели волейбольну гру із учнями СЗОШ І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням іноземних мов смт Залізці.

Тепло та затишок у приміщенні закладу створені завдяки встановленню металопластикових вікон та дверей. Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів села Білоголів завжди наповнена веселим дитячим сміхом, адже відкриття спортивного залу після капітального ремонту – найочікуваніша подія для учнів школи. Відтепер юні спортсмени мають змогу займатися улюбленими видами спорту на уроках фізкультури, а в після урочний час готуватись до спортивних змагань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.